English flag icon - Wave Content Nederlandse vlag icoon rond

Meningen

Over mij

Miranda
“In 1 woord geweldig. Karen geeft energie, warmte en ziet mij. Ik heb meer grip gekregen op mijn leven.”
Yvonne
“Karin is betrouwbaar en professioneel, stemt af zodat het voor jou goed voelt. Therapie is op jou afgestemd en dat is maatwerk. Karin gaat uit vd persoonlijkheid die je bent met JOUW normen en waarden en gebruikt die als basis.”
Anneke
“Nooit verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Inzicht in mezelf en anderen. Dankjewel Karen”
Frank
“Het was fijn om een aantal sessies bij Karen te volgen. Ik voel mij gezien door haar. En ervaar de ruimte om te kunnen zijn wie ik ben. Karen geeft helder terug waar de schoen wringt, maar ook waar de mogelijkheden zitten voor groei en ontwikkeling. Zij zet mijn blokkades in beeld en laat ook zien wat authentiek is en spreekt mij in mijn gezonde kant aan. Daar zit mijn kracht.”
Mike
“Met Karen heb ik een zeer prettige betrokken connectie. Met haar warme en informele doch professionele werkwijze weet zij mij verder te helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Soms kan het zeer lastig zijn om in je eentje bepaalde dingen te trotseren. Het is dan zeer prettig om bij Karen terecht te kunnen. Ben je op zoek naar je eigen identiteit of loop je tegen bepaalde problemen in het leven aan dan raad ik je zeker Saudade-Begeleiding aan.”
Margje
“Karen is een erg fijn persoon. Ze heeft goede en praktische en persoonlijke adviezen. Daarnaast voelt ze mij erg goed aan.”