English flag icon - Wave Content Nederlandse vlag icoon rond

Kosten

  • Kennismakingsgesprek: gratis (50 min)
  • Individuele therapie: € 85,- (60 min)
  • Coaching: € 85,- (60 min) *
  • Procesbegeleiding: € 130,- (60 min) *
  • Workshop: € 65,- (per dagdeel) *

 Training: op aanvraag (per dagdeel) *

* Exclusief BTW 21%.

Voor een kennismakingsgesprek, breng ik geen kosten in rekening. Ik hecht er waarde aan dat je eerst kunt ervaren of ik en mijn werkwijze bij je passen. Een aanpassing in de duur van therapie en coaching is mogelijk: 30 min (€ 42,50) of 45 min (€ 63,75).

Aangepaste tarieven

Het is belangrijk dat zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom zijn er aangepaste tarieven voor mensen met een lager besteedbaar inkomen. Voor het bepalen van het tarief geldt het netto (gezins-)inkomen.


Individueel (60 min) € 1000 – 2000 Tot € 1000
Sessie € 65 € 55

Vergoedingen

De psychotherapie in mijn praktijk wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijzen of complementaire zorg. Waar je recht op hebt, kun je terugvinden in ZORGWIJZER.*

Het is raadzaam om dit in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering te checken. Hierbij is het van belang te weten dat ik lid ben van de beroepsverenigingen NVAGT, NAP en ECP. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van jouw zorgverzekeraar. Vraag dan naar de vergoeding voor Gestalttherapie. Uiteraard wil ik je hierbij helpen.

*Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Geen basiszorg, dus niet eerst eigen bijdrage

Gestalt therapie valt niet onder de basisverzekering. Hierdoor is het eigen risico van € 385 voor mijn begeleiding niet van toepassing. Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en aanvullende verzekering, worden de psychotherapeutische sessies vanaf het begin gedeeltelijk vergoed.

Wanneer jouw zorgverzekeraar Gestalt therapie niet in een aanvullend pakket vergoedt, dan kun je mogelijk de kosten aftrekken van jouw belastingen. Check dit door contact op te nemen met de belastingdienst.

Annuleren afspraak

Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren, telefonisch. Als je korter dan 24 uur van te voren een afspraak afzegt, moet ik de afspraak helaas gewoon in rekening brengen.